Camaiore

Camaiore

Plaats in Italië

De gemeente Camaiore is gelegen in Toscane en diverse dorpjes maken hier onderdeel van uit. Of u nu een leuke vakantiewoning huurt in Nocchi of een huisje hebt geboekt in een agriturismo in Pedona of uiteindelijk toch kiest voor een luxe vakantievilla in Vado. Al deze plaatsen maken onderdeel uit van Camaiora.
Als u de vakantie in deze Toscaanse gemeente door wilt brengen dan bent u gehuisvest in een prachtig stukje Italië. Als u de vakantie doorbrengt in Camaiore dan zijn de zandstranden nooit ver weg. Veel zonaanbidders die hier een vakantiehuis huren brengen dan ook bijna dagelijks een bezoek aan het strand. Verder is het landelijke leven hier heerlijk. Geniet van wat de regio Toscane te bieden heeft is iets wat je in de gemeente Camaiore prima kunt doen.


Toerisme

Het leuke van Toscane is de diversiteit wat deze regio te bieden heeft en toeristen kunnen hier natuurlijk hun voordeel mee doen. Of je nu een zonaanbidder bent, gastronomisch van inslag, toch vooral een voorkeur voor een cultuurvakantie hebt, of verknocht bent aan authentieke dorpjes en oude steden. Huur een vakantiewoning Lido di Camaiore of kies voor een appartement in Vado. Dit deel van Toscane is zo divers dat je hier niet mis mee kunt gaan. Doe de stad Lucca eens aan tijdens de vakantie, vanaf de gemeente Camaiore ben je er zo, maar ook een strandvakantie is mogelijk vanuit dit deel van Toscane. Je kunt vanaf Nederland met de auto afreizen naar dit deel van Italië, maar je kunt ook perfect vliegen op Pisa en vanaf hier met de huurauto verder reizen naar je vakantiehuisje in Camaiore.

Plaatsnaam

Camaiore

Aantal inwoners

circa 33.000