Capannoli

Capannoli

Plaats in Italië

Capannoli is een plaats in de bij vakantiegangers overbekende Toscane regio. Voor veel toeristen is dit gebied het mooiste wat Italië te bieden heeft. Het geniet dan ook bekendheid over de hele wereld heen.
Als u de vakantie door wilt brengen in Capannoli en uw doel is om hier een vakantiehuis te huren dan moet er gezegd worden dat het aanbod van vakantiewoningen in dit dorp relatief klein is. De landelijke ligging te midden van de Toscaanse heuvels maakt het dat Capannoli direct het authentieke Italiaanse vakantiegevoel opwekt. Ook de oude gebouwen die dit dorp rijk is dragen bij aan een gevoel in het oude Toscane te zijn belandt. Hoewel het dorp niet echt toeristisch is te noemen zijn in Capannoli alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig.


Toerisme

Als u een appartement of andersoortige accommodatie huurt in Capannoli dan is het leuk om te weten dat er in de omgeving genoeg te zien en te doen is. Breng eens een bezoekje aan de stad Pisa, de scheve toren is vermaard maar ook leuk is het om eens per bus een rondleiding door het centrum van de stad te maken. Ook de stranden van Toscan zijn vanuit Capannoli per auto goed bereik. Dus een dagje strand behoort zeker tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u Toscane niet verlaten voordat u een bezoekje hebt gebracht aan Florence. Als u een vakantiewoning hebt geboekt in Capannoli is het goed te weten dat ook deze historische stad prima bereikbaar is. Kortom genoeg mogelijkheden in dit deel van Italië en al u een rustige en authentieke vakantiebestemming zoekt in dit deel van Toscane dan is Capannoli wellicht de locatie die u op het lijf geschreven is.

Plaatsnaam

Capannoli

Aantal inwoners

circa 6.250