Fauglia

Fauglia

Plaats in Italië

Fauglia is een dorp zonder een echte wijkstructuur. Het is een plaats bestaande uit een aantal doorgaande straten met aan weerszijden hiervan diverse huizen.
Dit Italiaanse dorp is gelegen in de binnenlanden van de regio Toscane, maar de havenplaats Livorno is maar op een kleine 25 kilometer gelegen, dus de Toscaanse stranden zijn prima bereikbaar.
Het is mogelijk om een vakantiehuis in Fauglia te huren en te genieten van  deze prachtige streek. Voor duurzaam toerisme in Italië is dit de plek om te zijn!
Wat betreft faciliteiten en zijn geringe mogelijkheden om de broodnodige boodschappen te doen. Ook is het mogelijk om in dit leuke dorp met zijn prachtige oude gebouwen een drankje te doen en te genieten van een heerlijke lunch of diner.
Bezoek het stijlvolle Fauglia en ontdek het geheim van Toscane!


Toerisme

Boek een vakantiewoning aan de rand van het dorp Fauglia en breng hier een onbezorgde vakantie door. De binnenlanden van Toscane hebben op iedereen een weldadige uitwerking en u kunt aan de rand van het zwembad bij uw accommodatie helemaal tot rust komen!
Wilt u tijdens uw verblijf toch een leuk uitstapje maken dan kunt u met de auto in amper een half uur de stad Pisa bereiken. Bekend van zijn wereldberoemde scheve toren.
Vanuit Fauglia kunt u ook de zandstranden van de Toscaanse kust bereiken. Perfect als u tijdens de vakantie in Italië een dagje aan de kust wilt doorbrengen.
Ook de Chianti streek is goed bereikbaar en als u de beschikking heeft over een eigen auto kunt u met heerlijke wijntjes terugkeren naar uw authentieke villa in Fauglia.

Plaatsnaam

Fauglia

Aantal inwoners

circa 3.700