Londa

Londa

Plaats in Italië

Londa is een gemeenschap in het binnenland van Italië. Het behoort tot de provincie Toscane en is de perfecte omgeving voor mensen die de vakantie op een rustige locatie willen doorbrengen.
De landelijke omgeving maakt het dat u vanzelf over gaat tot het genieten van al het moois wat deze regio te bieden heeft.
Als u een vakantiehuisje huurt in Londa dan dient u wel de beschikking heeft over een eigen auto. Gezien de ligging is een goed vervoersmiddel geen overbodige luxe. Deze heeft u absoluut nodig als u levensmiddelen wilt inslaan of een uitstapje wilt maken.


Toerisme

Toscane hoeft eigenlijk als regio geen nadere introductie. De bekende steden, de Chiantiroute en de prachtige kust. Het is allemaal reeds beschreven. Maar wat als u verblijft in een vakantiewoning te Londa en wat dingen in de directe omgeving wilt ondernemen. De stad Florence is circa een half uur rijden en plan absoluut een dag van uw vakantie in om deze plaats te bezoeken.
Iets ander maar ook erg leuk is het natuurpark Forecte Casentinesi, dit prachtige stukje Toscaanse natuur moet u ontdekken. De moeite waard, ook als u niet echt een natuurmens bent. Dus boek snel een vakantie op een boerderij in Londa en geniet van deze fraaie regio.

Plaatsnaam

Londa

Aantal inwoners

circa 1.850