Peccioli

Peccioli

Plaats in Italië

In Toscane is de plaats Peccioli te vinden. Deze gemeente is een prima plek om de vakantie door te brengen. Het gebied is uitermate geschikt voor toeristen en hoewel dit natuurlijk bijna voor geheel Toscane opgaat het Peccioli extra recht van spreken want zij hebben hiervoor zelfs een keurmerk voor gekregen.
De ligging van de Italiaanse gemeente is bovendien dusdanig gunstig dat bijna alle belangrijke bezienswaardigheden goed bereikbaar zijn. Als je een vakantievilla huurt in Peccioli kun je met de auto prima de streek doorkruisen.
De plaats zelf is uitermate geschikt om lekker tot rust te komen en te genieten van het Toscaanse leven. Voor de activiteiten moet je de auto nemen om leuke uitstapjes te maken.


Toerisme

Vakantie in Peccioli is een zekerheid voor een heerlijk verblijf in wat velen het mooiste deel van Italië vinden. Vanuit dit dorp kun je prima de kust bereiken, ideaal voor een dagje strand in Toscane. Zin in wat stedelijk vertier ? Dat kan, met Pisa om de hoek of reis iets langer en doe Siena of Florence aan tijdens je verblijf in Italië. De Toscaanse landschappen zijn prachtig en als je met de auto door het binnenland van deze regio rijdt dan waan je jezelf in een schilderachtig filmdecor.
Huur eens een vakantiehuis in Peccioli en ervaar dit unieke stukje Italië. Dit is nog authentiek genieten van een gebied waar duurzaamheid en natuur nog hoog in het vaandal staan. 

Plaatsnaam

Peccioli

Aantal inwoners

circa 5.000