Poppi

Poppi

Plaats in Italië

Poppi is een plaats welke gelegen is in de provincie Arezzo. De plaats heeft een fraaie ligging midden tussen de Toscaanse heuvels. Mensen die dit stadje kennen hebben waarschijnlijk in het verleden het kasteel van Poppi bezocht. Deze is ook absoluut de moeite van het bezoeken waard. Architectuurliefhebbers zullen dit zeker beamen.
Als u overweegt een vakantiehuis te huren in Poppi dan bevindt u zich in het oosten van de regio Toscane en hebt u een centrale ligging in Italië. In de plaats zelf zijn er gezellige terrasjes te vinden en ook het authentieke karakter van Poppi zal de cultuurliefhebber aanspreken. De smalle steegjes en de karaktervolle pleintjes spreken bij toeristen tot de verbeelding. 


Toerisme

Als u de vakantie in Poppi doorbrengt dan zult u ongetwijfeld dit deel van Toscane nader willen verkennen. Een dagje Florence mag in ieder geval niet op uw agenda ontbreken, als u de beschikking heeft over een eigen auto dan is het vanuit Poppi ruim een half uur rijden om deze Toscaanse stad te bereiken.
De Casentino streek is ook de moeite waard. Huur eens een fiets en ontdek dit gebied en de prachtige vallei.
Voor een natuur- en cultuurvakantie kan Poppi dienen als prima uitvalsbasis. Ontdek vanaf deze locatie de schoonheid van de Italiaanse regio Toscane. U zult zich hier snel thuis voelen!

Plaatsnaam

Poppi

Aantal inwoners

circa 6.300