Reggello

Reggello

Plaats in Italië

Als eens gehoord van Reggello in Toscane ? Vermoedelijk niet want dit is Italiaanse gemeente en hieronder van dorpjes als Figline Valdarno, Pelago en Montemignaio.
Door zijn ligging temidden van de heuvels van Toscane is dit een prima plek om de vakantie door te brengen.
De regio heeft een authentiek karakter en als u een vakantiewoning heeft geboekt in Reggello zult u merken dat u op een heerlijke plek helemaal tot rust kunt komen.
Door de populariteit van ecotoerisme en de aanwezigheid van divers agriturismo’s heeft u de keuzen u diverse authentieke vakantiehuizen die te vinden zijn in de gemeente Reggello.


Toerisme

De Toscaanse heuvel, een nog echt authentieke gebied waar het massatoerisme (in tegenstelling tot de kustlijn) nog geen vat op heeft gekregen.
Hier kun je nog echt lekker in je eigen tempo je vakantie doorbrengen en als je een vakantiecomplex in Reggello aandoet is dit een garantie voor de nodige rust.
Je kunt kiezen of je lekker wilt zonnen aan het zwembad van je Toscaanse recreatiepark of dat je ervoor kiest om een dagje vol cultuur en geschiedenis gaat doorbrengen in bijvoorbeeld een Siena of Florence.
In de Toscaanse heuvels kun je trouwens ook heerlijk aan je conditie werken. Fietsen en hardlopen zijn twee sporten die je er kunt bedrijven en zo kun je direct weer in vorm raken na het heerlijk avondje genieten in een typisch Toscaans restaurant.
Als je een vakantiewoning reserveert in de gemeente Reggello weet je in ieder geval dat de locatie prima is en de kans groot is dat je een heerlijk vakantie in Italië gaat doorbrengen.

Plaatsnaam

Reggello

Aantal inwoners

circa 16.300