Sorano

Sorano

Plaats in Italië

Sorano is een klein stadje gelegen in het zuiden van de regio Toscane. Wie deze plaats aandoet is gelijk verliefd want het authentieke karakter van deze plaats met zijn smalle steegjes, fraaie gebouwen met de goed behouden grandeur uit vroegere tijden maakt het dat dit fotogenieke stadje een plek is die je blijft onthouden.
Huur je een vakantiehuis in Sorano of verblijf je net buiten deze plaats dan kun je naast het genieten van deze prachtige regio het centrum van deze plaats aandoen voor het doen van je noodzakelijke boodschappen, het pinnen van geld en uiteraard kun je er in de avond terecht om te genieten van de Italiaanse keuken.
Sorano is een prima plek om de vakantie door te brengen. 


Toerisme

Het zuiden van Toscane is populair bij mensen die natuurschoon willen combineren met een stukje Italiaanse cultuur en historie.
Verblijf je in Sorano of de directe omgeving dan zijn de heuvels en bossen nooit ver weg. De omgeving is perfect voor mensen die bij voorkeur ter voet de omgeving willen verkennen. Een redelijke conditie is in dat geval wel een pré want je moet de nodige hoogteverschillen overbruggen. Leuk is om een wandeling door de Toscaanse natuur te combineren met het aandoen van enkele van de plaatsen in de omgeving. De hartelijkheid van de plaatselijke bevolking en het heerlijke eten doen je al snel helemaal thuis voelen. Huur een appartement in Sorano en voel je tijdens de vakantie een echte Italiaan!

Plaatsnaam

Sorano

Aantal inwoners

circa 3.450