Vinci

Vinci

Plaats in Italië

Vinci is een stadje in de regio Toscane en de fraaie liggen en de typische Italiaanse gastvrijheid maakt het dat toeristen zich hier al snel thuis voelen.
Wat de plaats beroemd maakt is dat het ook de woonplaats is geweest van de wereldberoemde uitvinder Leonardo dan Vinci. Zo heeft deze zijn eigen museum welke voor jong en oud interessant is. Ook de woning van deze uitvinder is te bezoeken, het ligt net buiten het stadje zelf op een prachtige locatie.
Mensen die een vakantiehuis huren in Vinci zullen zelf ondervinden wat een prachtige bestemming Toscane is en dat elke plaats zijn eigen charme heeft. In de plaats zelf zijn er voldoende winkels te vinden die u als toerist nodig heeft. Ook zijn er gezellige restaurants te vinden en ook leuke lokale barretjes waar het tegen de avond prime toeven is. Dus breng de vakantie ook eens door in Vinci en ontdek Toscane in uw eigen tempo.


Toerisme

Waarom is Italië één van de populairste vakantielanden in Europa en waarom wordt doorgaans Toscane genoemd als de regio om tijdens de vakantie te verblijven. Moeilijk te zeggen gezien de tal van pluspunten die het heeft, denk dan eens aan een heerlijk klimaat, lekker eten, cultuur en geschiedenis, architectuur en een alleraardigste lokale bevolking.
Wil je dit allemaal zelf ondervinden dan is het huren van een vakantievilla in Vinci een goede eerste stap. In deze regio leuke musea waaronder die van Leonardo en een prima uitvalsbasis om dit deel van Toscane verder te ontdekken. Dus waarom nog langer wachten, bekijk snel het aanbod van de vakantiehuizen in Vinci op onze website.

Plaatsnaam

Vinci

Aantal inwoners

circa 14.500