Volterra

Volterra

Plaats in Italië

Volterra is een heerlijke authentieke stad. Het is gelegen in de Toscaanse heuvels en door zijn hooggelegen ligging heb je prachtige vergezichten.
Dit stadje is populair onder toeristen maar het is er lang niet zo druk als bijvoorbeeld in San Gimignano of andere grotere steden.
Huur eens een leuke vakantiewoning in Volterra en ervaar hoe prachtig dit deel van Toscane is. De kronkelende en eeuwenoude straatjes doen nostalgisch aan. Er zijn ook diverse leuke pleinen te vinden die omringd worden door prachtige oude gebouwen. Het winkelaanbod van Volterra is ook verassend goed en er zijn leuke restaurantjes te vinden waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse cuisine.
Breng  de vakantie dus eens een keer door in Volterra en ervaar hoe mooi deze Toscaanse streek is.


Toerisme

De vakantiehuizen in Volterra zijn er in alle huurprijzen te vinden. Italië is natuurlijk een populair vakantieland en heeft diverse fraaie regio’s met elk een geheel eigen karakter. Maar de Toscane is populair bij veel toeristen vanuit de gehele wereld. 
Het is dan ook een streek welke onnoemelijk veel te bieden heeft. Gebruik je vakantiehuis in Volterra als uitvalsbasis en verken de Toscaanse regio tijdens je vakantie.
Er zijn diverse interessante steden te bezoeken, denk bijvoorbeeld maar eens aan Pisa, Luca en Florence.
Maar ook de zandstranden van Toscane zijn goed te bezoeken en een dagje zon, zee en strand is dus ook goed mogelijk als je in Volterra verblijft.
Het glooiende heuvellandschap is een genot om lopend, fietsend of per auto te verkennen. Bezoek ook eens een wijnboerderij als je in dit deel van Italië verblijft.
Italië is prachtig, Toscane is uniek en Volterra kan voor u synoniem staan aan een heerlijke vakantie. Ontdek deze regio dus snel!

Plaatsnaam

Volterra

Aantal inwoners

circa 10.800