Dimaro

Dimaro

Plaats in Italië

Dimaro is een dorp in de Trentino regio. Dit gebied is natuurlijk vooral bekend door het Dolomieten gebergte. Deze plaats in het noorden van Italië heeft een landelijke ligging en kan als uitvalsbasis in dit deel van het land prima voordelen bieden.
Het dorpje Dimaro is gezellig en is al uitvalsbasis prima geschikt gezien alle basisfaciliteiten die er aanwezig zijn. Zowel in de winter als de zomer is dit een regio mogelijkheden voor de toeristen. Buitenrecreanten zoeken dit deel van Trentino dan ook veelal op om hobby’s als wandelen, fietsen en skiën te beoefenen.
Huur een vakantiehuis in Dimaro en beleef een fantastische vakantie in het noorden van Italië!


Toerisme

Het plaatsje Dimaro is gelegen bij het Val di Sole een gebied welke wordt aangedaan door mensen die een actieve vakantie willen ondernemen. In het zomerseizoen tref je hier veel mountainbikers en wandelaars. De wintermaanden is de periode dat hier veel wintersporters een huisje huren.
Het in de Trentino regio gelegen dorp Dimaro is in feite een vakantiebestemming ongeacht het jaargetijde. Het is wel belangrijk om tijdens je verblijf hier de beschikking te hebben over een goede auto. De hoogteverschillen en verschillende type wegdekken maken het dat een goed vervoersmiddel geen overbodige luxe is.
In Dimaro is het in dat geval prima toeven voor u en uw medereizigers.

Plaatsnaam

Dimaro

Aantal inwoners

circa 1.300