Mezzana

Mezzana

Plaats in Italië

Mezzana is een kleinschalige gemeenschap gelegen in het noorden van Italië. Het valt onder de regio Trentino en is een uitermate geschikt plek om de vakantie door te brengen.
Mensen die een vakantiehuis huren in Mezzana die hebben over het algemeen een actief profiel. Dat wil zeggen dat ze voorstander zijn van een actieve vakantie.
Het dorp zelf is rustig en biedt verder weinig faciliteiten, het gaat vooral om de prachtige omgeving. Als je een rustige vakantie in de buurt van de Dolomieten wilt doorbrengen dan is Mezzana een prima locatie.


Toerisme

Het noorden van Italië heeft natuurlijk erg veel aantrekkingskracht op de vakantieganger die graag de nodige beweging wil hebben tijdens zijn vakantie. In dit deel van Trentino en Zuid-Tirol kun je heerlijk wandelen en fietsen. In de wintermaanden kun je ook de wintersport in dit deel van Italië boeken.
Huur een vakantiewoning in Mezzana en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die de actieve recreant hier heeft. De Italiaanse Dolomieten zijn natuurlijk prachtig maar ook een dagtrip naar de buurlanden Oostenrijk en Zwitserland is prima te doen.
Breng de vakantie dus eens door in het noorden van Italië en kom erachter dat in welk jaargetijde u ook gaat dit deel van het land altijd voldoende te bieden heeft.
Het aanbod van vakantiewoningen in Mezzana is divers en authentiek te noemen. Duurzaam op vakantie gaan kan perfect in de omgeving van Trentino.

Plaatsnaam

Mezzana

Aantal inwoners

circa 900