Peio

Peio

Plaats in Italië

Fan van de Italiaanse bergen ? Huur een vakantiewoning in Peio en u bevindt zich in de nabijheid van de Dolomieten. De regio Trentino is populair bij bergwandelaars en moutainbikers in de zomermaanden. In het winterseizoen kun je in de buurt van Peio een chalet huren en een heerlijk wintersport beleven.
Voor een actieve vakantie zonder allerlei toeter & bellen is deze regio een prima optie. Als je ervoor kiest om de vakantie in Peio door te brengen dan weet je in ieder geval dat je verzekerd bent van een rustige uitvalsbasis in de buurt van de Dolomieten.


Toerisme

Het noorden van Italië trekt vooral vele natuurtoeristen aan. Elk jaar weer brengen vele duizenden vakantiegangers de vakantie door in de regio Trentino. De prachtige bergen lonken voor de actieve recreanten die al lopen of fietsend de berghellingen willen trotseren.
Vanuit je vakantiehuisje in het plaatsje Peio sta  je zo midden in de ongerepte natuur en ontdek je hoe mooi dit deel van Italië eigenlijk is. Ook voor een wintersportvakantie zijn de Dolomieten absoluut aan te raden.  Kijk eens voor het aanbod van vakantiewoningen in en rondom Peio op de website van Recreatiewoning.nl en ontdek dat u voor een gunstige huurprijs een leuke accommodatie kunt huren.

Plaatsnaam

Peio

Aantal inwoners

circa 2.000