Rabbi

Rabbi

Plaats in Italië

Wel eens van het plaatsje Rabbi gehoord? Voor de sportief ingestelde vakantieganger is het noorden van Italië waarschijnlijk de meeste aansprekende regio. Als je hier nog een uitvalsbasis voor de vakantie zoekt dan is het huren van een particulier huisje in de gemeente Rabbi wellicht een aardige keus. Vanuit hier kun je met auto, fiets of benenwagen direct de omgeving verkennen. Het ligt in de nabijheid van Trentino en de Dolomieten zijn natuurlijk een perfecte omgeving voor hen die een actieve vakantie in noordelijk vakantie willen doorbrengen.
Het aanbod van vakantiewoningen in Rabbi is summier dus kijk tijdig of u in deze rustige gemeente een geschikte accommodatie kunt vinden.


Toerisme

Breng de vakantie door in Rabbi en ervaar hoe goed het hier toeven is. De Italiaanse Dolomieten een prachtig natuurgebied en of u nu de zomer- of wintervakantie in dit deel van het land doorbrengt er is het hele jaar door en in alle seizoenen meer dan genoeg te zien en te doen. Als je tijdens de vakantie in Rabbi de omgeving gaat ontdekken zult u merken dat er veel invloeden zijn die je ook in Tirol aantreft. Vooral de architectuur en de menukaart tonen de diverse overeenkomsten.
Op zich niet vreemd want vanuit uw vakantiechalet in Rabbi bent u in minder dan een uur in Oostenrijk. Deze regio overlapt elkaar dan ook, maar toch is Italië natuurlijk een heel ander land en de omgeving rond Trentino heeft zijn eigen unieke kenmerken. Hoe dan ook toeristen die graag het buitenleven voorop stellen kunnen hier prachtig fietsen en wandelen in het zomerseizoen. Maar ook een wintersportvakantie kunt u prima in de Dolomieten doorbrengen. Boek snel een vakantiewoning in Rabbi en sta dagelijks op de lange latten tijdens uw vakantie in het noorden van Italië.

Plaatsnaam

Rabbi

Aantal inwoners

circa 1.400