Vigo di Fassa

Vigo di Fassa

Plaats in Italië

Vigo di Fassa is een liefelijk dorpje gelegen in de regio Trentino. Dit gebied welke dicht tegen de Oostenrijkse grens is aangelegen staat bekend om zijn kenmerkende sfeer welke dicht tegen die van het noordelijker gelegen Alpenland aanzit.
Als je voor een rustig verblijf in Noord-Italië komt dan is het huren van een vakantiehuis in Vigo di Fassa een garantie voor succes.
Dit gebied is het hele jaar door een top plek om te verblijven. De faciliteiten in dit Italiaanse dorpje zijn voor de meeste toeristen die hier verblijven toereikend. 


Toerisme

Wie tijdens de vakantie verblijft in één van de accommodaties in Vigo di Fassa zal ongeacht het seizoen zich hier prima vermaken. Zomergasten kunnen heerlijke wandelingen maken in de bergen van de Dolomieten.
In het skiseizoen kun je vanuit Vigo di Fassa eenvoudig de skiliften bereiken. De Rosegarten baan is bijvoorbeeld prima bereikbaar en je staat dan ook zo op één van de prima geprepareerde pistes.
Het natuurschoon in zowel in de zomer als winter adembenemend en ook als u iets minder sportief bent aangelegd zult u nog een leuk verblijf in Vigo di Fassa kunnen ondergaan.

Plaatsnaam

Vigo di Fassa

Aantal inwoners

circa 1.300