Gualdo Cattaneo

Gualdo Cattaneo

Plaats in Italië

Je hebt een beslissing genomen de volgende vakantie ga je doorbrengen in Umbrië, deze regio trekt steeds meer toeristen die hier vooral het authentieke Italië willen ontdekken. Jij wilt dit ook en hebt daarom ook gekozen voor een vakantieverblijf in een plaats met een landelijk karakter. De keus voor het huren van een vakantiehuis is wellicht dan wel gevallen op Gualdo Cattaneo. Je verblijft dan in een rustige omgeving en het mag dan ook geen bevreemding werken dat de natuur hier de boventoon voert. De prachtige landschappen van Umbrië zullen je in vervoering brengen en de leuke plaatsjes die tijdens een wandeling of fietstocht opdoemen zijn leuk om aan te doen en te ruiken aan het Italiaanse leven.
Boek een vakantiewoning in Gualdo Cattaneo en ontdek het landelijke Italië.


Toerisme

Umbrië is een regio die centraal in Italië te vinden is. Met de auto is het een flink stuk rijden vanuit Nederland en als je in wilt doorreizen naar deze regio is het dan ook aan te bevelen om per vliegtuig af te reizen. Alleen is het dan wel aan te raden om een huurauto te reserveren om op die manier vanaf het vliegveld in Italië door te reizen naar je vakantiebestemming in Gualdo Cattaneo.
Als je Umbrië wilt verkennen tijdens je vakantie heb je sowieso een auto nodig. De natuur is prachtig en hoeft eigenlijk geen nadere aanbeveling. Wel een tip is Perugia, deze stad is de moeite waard en heeft een authentiek Italiaans karakter. Maar vanuit Umbrië is de hoofdstad van Italië op zich ook goed te doen met de auto of trein.
Het accommodatie aanbod in Gualdo Cattaneo is niet groot dus het kan enige moeite zijn om een vakantiehuis te vinden wat helemaal aansluit bij je wensen. Als je hierin slaagt kan niets een onvergetelijke vakantie in Umbrië nog in de weg staan.

Plaatsnaam

Gualdo Cattaneo

Aantal inwoners

circa 6.300