Gubbio

Gubbio

Plaats in Italië

De stad Gubbio is een toeristische trekpleister in de Umbrië regio. Dit deel van Italië is populair onder vakantiegangers die een voorliefde hebben voor het oude Italië met al zijn traditionele waarden.
Als je een vakantiehuis huurt in Gubbio zit je wat dat betreft perfect want deze oude stad heeft nog erg veel geschiedenis, vooral het oude centrum is prachtig. Je waant je gelijk weer in vroegere tijden van “Bella Italia”.
De vakantie doorbrengen in Gubbio staat synoniem voor heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd dit deel van Italië beter leren kennen. Niet alleen het heden maar ook het verleden speelt hier nog steeds een belangrijke rol.


Toerisme

De regio Umbrië biedt cultuur, geschiedenis, architectuur en natuurlijk heerlijk eten en drinken. En niet te vergeten een perfect klimaat welke zich leent voor een optimale vakantie.
Huur een huisje in Gubbio en ervaar deze levendige stad en zijn prachtige omgeving. Het glooiende landschap is een lust voor het oog. Verken deze Italiaanse streek dan ook eens per voet of fiets, op deze manier ervaar je deze regio optimaal.
Een stad die u tijdens uw verblijf in Umbrië moeten verkennen is Perugia, een pareltje van een stad en de moeite meer dan waard om een dag van uw vakantie voor op te offeren.
Het aanbod van vakantiewoningen is Gubbio is niet al te graat maar er zitten prachtige authentieke accommodaties bij.

Plaatsnaam

Gubbio

Aantal inwoners

circa 33.000