Magione

Magione

Plaats in Italië

Magione is gelegen in Umbrië en maakt deel uit van de provincie Perugia. De plaats is een prima plek om de vakantie door te brengen. En steeds meer mensen ontdekken dit deel van Italië.
Wie de knoop heeft doorgehakt en een vakantiewoning heeft geboekt in Magione kan zelf gaan ontdekken wat voor parel de regio Umbrië is. In de plaats zelf zijn prima Italiaanse restaurantjes te vinden. Ook is een kleinschalig winkelaanbod aanwezig. De plaats is centraal in Italië gelegen en maakt het mogelijk om omliggende provincies te bezoeken.


Toerisme

Wie een vakantiehuis in Magione huurt kan van hieruit geheel Umbrië gaan ontdekken. Deze regio wordt de laatste jaren steeds populairder bij toeristen en dat is niet zonder reden. Het is nog een prachtig stuk authentiek Italië en hier kun je nog genieten van een prachtige natuurrijke omgeving afgewisseld met eeuwenoude dorpjes en leuke stadjes boordenvol karkater. 
Ook het aanbod van vakantiewoningen in Magione wordt met het jaar breder en de huurprijzen zijn prima van prijs/kwaliteitsverhouding. Beleef Umbrië in je eigen tempo en geniet van de cultuur, gastronomie en niet te vergeten de typerende Italiaanse gastvrijheid.
Huur een leuk vakantiehuisje in Magione en breng een onvergetelijke vakantie door in het karaktervolle Umbrië.

Plaatsnaam

Magione

Aantal inwoners

circa 15.000