Orvieto

Orvieto

Plaats in Italië

Orvieto is een plaats gelegen in Italië. Het heeft een centrale ligging in dit land aangezien het te vinden is in de Umbrië regio. Dit gebied is onder toeristen aan een opmars bezig en jaarlijks brengen meer mensen hier de vakantie door.
In die optiek is het huren van een vakantiehuis in Orvieto ook zeker geen verkeerde gedachte.
Wat heeft deze Italiaanse stad u te bieden? Prachtige oude architectuur met als hoogtepunt de vele honderden jaren oude Dom van Orvieto. Deze stad in Umbrië is spectaculair gelegen op een heuvel en ligt als een baken in het landschap van Umbrië gedrapeerd. De hoogste toren van de deze plaats is bovendien te beklimmen door toeristen en dit geeft u een onvergetelijk uitzicht van 360 graden op de stad en zijn omgeving.
Als u dit deel van Umbrië wilt ontdekken dan is het aan te raden een appartement te boeken in Orvieto. Een prima locatie voor een heerlijke vakantie in midden Italië.


Toerisme

Orvieto als vakantiebestemming, ja waarom niet eigenlijk. De voordelen van deze locatie zijn legio. Kies voor een vakantiehuis op enkele minuten rijden van de stad en geniet van landelijk Umbrië. Er zijn prachtige autoroutes die je een goede indruk van dit gebied in Italië. In deze streek zijn er authentieke dorpjes te vinden en ook de diverse leuke stadjes maken het tot een feest om hier de vakantie door te brengen.
Als je de vakantie doorbrengt in Orvieto kun je met de auto prima het meer van Corbara aandoen. Hier kun je heerlijk relaxen aan het water. En tijdens een warme zomerdag kan dit meer natuurlijk ook voor de nodige verkoeling zorgen.
De natuur staat ook centraal voor veel mensen en dit is volkomen begrijpelijk en als je de omgeving verkent zal je volmondig moeten beamen dat Umbrië een fantastische vakantiebestemming is.
Dus huur een vakantiewoning in of om Orvieto en laat u verassen door dit heerlijke stukje Italië.

Plaatsnaam

Orvieto

Aantal inwoners

circa 21.250