Paciano

Paciano

Plaats in Italië

Paciano is gelegen in de Italiaanse regio Umbrië. Deze streek mag zich in een stijgende belangstelling van toeristen verheugen. Mensen die een authentieke Italië willen beleven doen er goed aan een vakantiehuis te huren in Paciano.
In het dorpje zelf zijn nagenoeg geen voorzieningen maar het is wel een prima uitvalsbasis voor de vakantie in Umbrië. En je vakantieverblijf midden in de landelijke natuur geeft je vakantie in Paciano natuurlijk wel een extra dimensie. Tijdens je verblijf kun je zelf goed de combinatie maken tussen relaxen en actief bezig zijn.


Toerisme

Wie een vakantiewoning huurt in Paciano en tijdens de vakantie toch graag leuke uitstapjes wil maken kan er gerust op zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden om tijdens je vakantie in dit deel van Umbrië de nodige activiteiten te ontplooien.
De stad Perugia is een aanrader om te bezoeken, steeds meer vakantiegangers die in dit deel van Italië op vakantie zijn plannen dan ook een dag voor deze stad in.
Ook de natuur in de regio rondom Paciano is prachtig en pak de auto eens en ontdek hoe fraai Umbrië eigenlijk is. Maar ook het net iets noordelijker gelegen Toscane is goed bereikbaar met het eigen vervoer. Dit is natuurlijk ook een prachtige Italiaanse regio die het bezoeken meer dan waard is.
Maar als u wilt gaan voor een vakantie in Umbrië en een leuke tijd wilt beleven dan is het huren van een authentiek vakantiehuisje in Paciano een subliem plan!

Plaatsnaam

Paciano

Aantal inwoners

circa 1.000