Lentiai

Lentiai

Plaats in Italië

Het dorp Lentiai is gelegen in de regio Veneto. In dit deel van Italië brengen jaarlijks veel toeristen de vakantie door. De ligging staat garant voor een leuke en divers verblijf in dit populaire vakantieland.
Als je een vakantiewoning huurt in Lentiai zit je op een rustige locatie en op een goed uur rijden van de stranden. In de plaatst zelf zijn weinig faciliteiten, maar de broodnodige zaken die je voor de vakantie nodig hebt kun je er wel kopen.
Lentiai als vakantieadres is vooral geschikt voor mensen die vooral voor de rust en ruimte komen van Veneto en deze optimaal willen ervaren. De natuur is absoluut de moeite waard en er zijn diverse leuke plaatsen in de directe omgeving te bezoeken.


Toerisme

Als je de vakantie wilt doorbrengen in het noorden van Italië dan is de provincie Veneto een interessante optie. Huur een vakantiehuisje in Lentiai en geniet van de schoonheid van het landelijke Italië.
Maar het heeft naast de natuurlijke schoonheid ook nog andere zaken te bieden aan de toerist. Een dagje zon, zee en strand is prima te doen. Met de auto is de kustlijn prima te bereiken en is er de keuze uit meerdere zandstranden.
Voor de cultuurliefhebbers mag een dagje Venetië niet ontbreken, deze unieke stad is uniek en plan dan ook gelijk een dagtrip in. Deze “stad op het water” mag niet ontbreken in uw vakantieschema.
Als u overgaat tot het boeken van een vakantievilla in Lentiai zit u in alle gevallen op de perfecte locatie in de regio Veneto.

Plaatsnaam

Lentiai

Aantal inwoners

circa 3.100