Miane

Miane

Plaats in Italië

Miane is een gemeente in de Veneto regio van Italië. Om wat exacter te zijn is deze plaats te vinden in het noorden van de provincie Treviso in het gebied van Marca Trevigiana.
Dit deel van de regio is nog lekker rustig en authentiek en al u de keuze maakt om één van de vakantiehuizen in Miane te huren dan kunt u genieten van het landelijke Italië.
Ook heet omliggende gebied zal mensen die voor de rust hier de vakantie doorbrengen enorm aanspreken. Er zijn natuurlijk wel toeristen te vinden maar minder dan de iets verder gelegen badplaatsen en bekende steden met Venetië als absoluut toppunt.
Dus boek snel een vakantiewoning in Miane en ervaar het eerlijke karakter van deze streek in Veneto.


Toerisme

Vanuit Miane is het mogelijk verschillende dagtrips te maken en door de aantrekkelijke ligging is het zo dat de keuze erg breed is. Dit is natuurlijk perfect als je de vakantie in Miane doorbrengt. Je kunt dan een leuke combinatie van relaxen en actief bezig zijn maken.
Leuk om te bezoeken is het dichtbijgelegen stadje van Padua, deze heeft een historische importantie en is een nog relatief onbekend parteltje. Maar ook de bergachtige Dolomieten en het toeristische Gardameer zijn goed bereikbaar vanaf uw accommodatie in Miane.
En als u de vakantie in Treviso doorbrengt dan moet u natuurlijk het wereldberoemde Venetië bezoeken. Hiervoor nog een tip, zorg dat u heel vroeg in de stad bent. Dan is deze nog niet overbevolkt door toeristen en komt de natuurlijk grandeur het beste uit de verf.
Als u een vakantiewoning in Miane huurt zult u merken dat u op een rustige plek verblijft maar dat u prima dit deel van Italië kunt verkennen door er op uit te trekken.

Plaatsnaam

Miane

Aantal inwoners

circa 3.400