Seget

Seget

Plaats in Kroatië

Seget is in feite een doorsnee dorp in de regio Dalmatië. Het is gelegen aan de openbare weg richting het bekendere Trogir. Als je op zoek bent naar een vakantielocatie met weinig voorzieningen in dit deel van Kroatië dan kan Seget op zich een prima plek zijn om te verblijven.
De broodnodige voorzieningen die u als toerist graag binnen handbereik heeft zijn er wel te vinden en als u een vakantiewoning huurt in Seget dan kunt u van hieruit perfect dit deel van de Dalmatië streek ontdekken. 


Toerisme

Kroatië is bij veel Nederlanders een populaire zomerbestemming. Het klimaat en de kustlijn is populair en als u dit zoekt dan is Seget een goede plek om te verblijven. Dit dorpje in Dalmatië heeft fraaie kiezelstranden en met de auto bent u bovendien in een handomdraai in het toeristische Trogir.
Boek voor een rustige vakantie een accommodatie in Seget en ervaar de pracht van de eenvoud. Het authentieke karakter van deze plaats is goed bewaard gebleven en hoewel het niet door het grote publiek wordt aangedaan heeft het zeker karakter. Breng de vakantie ook eens door in Seget en ervaar de natuurlijke schoonheid van deze plaats in Dalmatië. 

Plaatsnaam

Seget

Aantal inwoners

circa 5.000