Biddinghuizen

Biddinghuizen

Plaats in Nederland

Biddinghuizen is een bekende plaats in Flevoland. Dit doordat veel toeristen hier de vakantie doorbrengen dan wel een dagtripje naar dit dorp te maken.
De bekendheid is vooral te danken aan het pretpark van Six Flags en ook de in de regio gelegen wateren maken dit tot een populaire bestemming. Vanuit de randstad is dit deel van Flevoland bovendien goed bereikbaar. Huur eens een vakantiehuis in Biddinghuizen en ontdek dat dit deel van Nederland toch aardig wat leuks te bieden heeft. Onbekend maakt onbemind is zeker een slogan die opgaat voor dit deel van Nederland. 


Toerisme

Als je Biddinghuizen als vakantiebestemming uitkiest zal je versteld staan aan de keur van activiteiten die hier te doen zijn. Dit dorp staat dan ook bekend om zijn dynamische karakter en de  talloze dingen die hier te doen zijn.
Het muziekfestival Lowlands is tot ver over onze landsgrenzen vermaard. En dit gaat natuurlijk ook op voor het al eerder genoemde pretpark. Maar wil je het lekker rustig aandoen dat is een dagje aan het water ook een prima optie en voor golfliefhebbers is er een golfbaan te vinden.
Stedenliefhebber vanuit dit dorp kunt u met uw eigen auto snel in Amsterdam komen en genieten van een cultureel dagje in onze hoofdstad.
Dus kies snel een leuke vakantiewoning in Biddinghuizen uit en geniet hier van een heerlijk verblijf in de Flevopolder. 

Plaatsnaam

Biddinghuizen

Aantal inwoners

circa 6.300