Anjum

Anjum

Plaats in Nederland

Anjum is een dorp in de provincie Friesland, het grenst aan de Waddenzee en voor waterrecreanten is dit dan ook een prima plek om de vakantie door te brengen. Rust en ruimte dat zijn kernbegrippen die slaan op dit deel van de Friese regio. Huur een vakantiewoning in Anjum en merk de rust en ruimte die je hebt. Mede hierdoor zijn er ook mensen die naar meerdere vakanties in of bij dit dorp overgaan tot het aanschaffen van onroerend goed. Met andere woorden ze kopen een recreatiewoning in Anjum. Het dorpje heeft door zijn ligging op een terp een authentiek aanblik en toeristen maken hier dan ook graag foto’s van. Er zijn woningeigenaren die hun tweede woning te huur aanbieden aan toeristen. Vooral in de zomermaanden is het hier uitstekend toeven.


Toerisme

Als u een vakantiehuis hebt geboekt in Anjum zult u natuurlijk graag willen weten wat hier te beleven is. Een aanrader is het natuurpark het Lauwersmeer en mensen die graag de vakantie aan (of op) het water doorbrengen zijn helemaal op de goede plek. Dit Friese meer is tevens één van de redenen waarom mensen een tweede huis in Anjum kopen.
Ook het natuurgebied van Ezumakeech is de moeite waard en tijdens uw vakantie in Friesland kunt u ook de hoofdstad van deze provincie Leeuwarden eens aandoen. Deze stad heeft veel te bieden en een gezellig en historisch centrum. Absoluut een bezoekje waard. Ook is het mogelijk één de Waddeneilanden aan te doen als u op vakantie bent in Anjum. Kortom dit deel van Friesland is een dynamische regio.

Plaatsnaam

Anjum

Aantal inwoners

circa 900