Geesteren

Geesteren

Plaats in Nederland

Het dorp Geesteren in Gelderland is misschien wel bekend bij mensen die in dit deel van Nederland wel eens de vakantie hebben doorgebracht. Het is gelegen in de regio de Achterhoek een gebied welke bekend staat om zijn gemoedelijke karakter en prachtige buitenleven. Als u ook natuurliefhebber bent dan is het huren in het Gelderse Geesteren een suggestie die u in uw achterhoofd kunt houden. Het dorpje zelf heeft een klein centrum met enkele oude gebouwen. Ook is er aan de rand van het dorp een fraaie molen te vinden. Maar waar Geesteren maar weinig faciliteiten kent is de omgeving des te meer een toeristentrekker. De prachtige natuur en leuke stadjes zijn een must voor een ieder die graag zijn vakantie buiten de accommodatie doorbrengt. 


Toerisme

De provincie Gelderland staat bekend om zijn prachtig bossen, zandverstuivingen en heidevelden en als u in deze provincie Geesteren heeft gekozen als uitvalsbasis dan moet u de wandeluitrusting meenemen en ook een fiets is van toegevoegde waarde. De natuur in de Achterhoek is prachtig en rondom Geesteren zijn er prachtige fietspaden en wandelroutes te vinden.
Maar doe ook het nabij gelegen Lochem eens aan of kies voor de Hanzestad Zutphen met zijn oude centrum. Kortom er is genoeg te doen in dit deel van Gelderland. Huur eens een vakantiewoning in Geesteren en ontdek dat dit een prachtig stukje Nederland is. Ideaal voor een lekker weekendje ertussenuit in eigen land. Met zijn tweeën of met het hele gezin, in dit deel van de Achterhoek zit u gegarandeerd goed!

Plaatsnaam

Geesteren

Aantal inwoners

circa 1.400