Hulshorst

Hulshorst

Plaats in Nederland

Hulshorst is een gezellig dorp gelegen in de provincie Gelderland. Door de nabijheid van leuke stadjes en prachtige natuurgebieden is dit een goede locatie om de vakantie door te brengen. Bovendien is het vanuit geheel Nederland per auto prima bereikbaar!
Als je een vakantiewoning wilt reserveren in Hulsthorst of directe omgeving dan is er een gerede kans dat je deze van een particulier eigenaar huurt. Vaak gaat het dan ook om een accommodatie met een eigen karakter.
De faciliteiten in dit dorpje zijn enigszins gering, maar de landelijke ligging en de hartelijkheid van de bevolking maakt het een feest om de vakantie door te brengen in Hulshorst. 


Toerisme

Gelderland is natuurlijk een echte recreatieprovincie. De Nationale Parken die hier te vinden zijn dragen hier natuurlijk in belangrijke mate aan toe. Vanaf Hulshorst is park de Veluwe natuurlijk prima aan te rijden. En voor waterliefhebbers is er het prachtige Veluwemeer, het hele jaar door leuk om te bezoeken.
Voor de fervente wandelaar is het genieten, bossen, zandverstuivingen en heidevelden wisselen elkaar af.
Erg leuk om te bezoeken is Harderwijk, het oude stadscentrum is schitterend en trekt veel toeristen. Als je met het gezin de vakantie in Hulshorst doorbrengt kun je er dan ook voor kiezen om er een bezoek aan het Dolfinarium aan te koppelen.  Ons cultureel erfgoed is te bezichtigen in Paleis het Loo te Apeldoorn. Ook absoluut het overwegen waard en als u niet te veel geeft om het koningshuis en haar geschiedenis dan zijn alleen de prachtige paleistuinen als de moeite waard.
Huur eens een chalet in Hulshorst en ontdek de voordelen van dit dorp en zijn strategische ligging in de provincie Gelderland.

Plaatsnaam

Hulshorst

Aantal inwoners

circa 2.050