Ten Post

Ten Post

Plaats in Nederland

Ten Post is een klein dorp in de provincie Groningen. Het is noordoostelijk gelegen van de provinciale hoofdstad. Noord-Nederland staat bekend als een dichtbevolkt gebied met fraaie natuur en schitterende vergezichten.
Huur je een vakantiehuis in Ten Post dan zal je bemerken dat de omgeving lonkt, dat wil zeggen als je een buitenmens bent en niet wegloopt voor een leuke wandeling of een lange fietstocht.
De faciliteiten zijn minimaal al is er wel een horecagelegenheid te vinden voor een natje en een droogje. Verder is het de mensen die tijdens een weekend of midweek verblijven in Ten Post vooral te doen om de directe omgeving. En geef ze eens ongelijk!


Toerisme

Ten Post een dorpje in het noorden van Nederland en voor het grote publiek onbekend maar tegelijkertijd een prima plek om een korte vakantie in eigen land door te brengen.
Ook zijn er leuke dagtrips te maken, je kunt het Hoogeland verkennen per fiets. Dit is een prachtig stukje Groningen met kenmerkende gebouwen en een afwisselende natuur.
Maar wil je een mini-vakantie in je verblijf plannen dan kun je ervoor kiezen om een dagtrip naar het Waddeneiland Schiermonnikoog te maken. Voor fervente fietsers is dit een prima aanrader!
Een dagje shoppen en musea ? Dan is de stad Groningen natuurlijk de beste keus, vanuit Ten Post bent u met de auto in een goed kwartier in hartje centrum. Deze provinciehoofdstad biedt alles voor een divers dagje vermaak op verschillende vlakken.
Kortom kun je stellen dat Ten Post meer te bieden heeft dan alleen een groene omgeving. Het is aan u om dit dorpje te ontdekken.

Plaatsnaam

Ten Post

Aantal inwoners

circa 680