Groningen

Groningen

Regio in Nederland

Op vakantie in een dynamische recreatie provincie.
U wilt een vakantiehuis huren in Nederland, u weet nog niet welke regio maar er moet ruimte, veel groen, cultuur en stedelijke cultuur zijn. Wellicht is dan de provincie Groningen precies wat u zoekt. In deze noordelijkste provincie van Nederland kunt u een heerlijke vakantietijd beleven.  Bijkomend voordeel is dat de huurprijzen van de vakantiehuisjes in deze streek alleszins redelijk te noemen zijn.
Maar ook steeds meer mensen gaan over tot het kopen van een vakantiewoning in deze groene Groningse regio.
Op het gebied van toerisme en recreatie heeft de provincie Groningen in ieder geval meer dan genoeg te bieden. Om dit allemaal te ontdekken is het huren van een bungalow  op een vakantiepark een stap in de goede richting.
Er zijn leuke vakantiewoningen in de provincie Groningen te vinden waar je een fantastische vakantie kunt doorbrengen.


Toerisme

Toerisme in Groningen, wat valt er te beleven.
Als u een liefhebber van een stedentrip bent dan biedt de stad Groningen u erg veel vertier. Het heeft een erg sfeervol stadscentrum, en er zijn diverse restaurants en barretjes. Dat laatste mede doordat Groningen een echt studentenstad is. Ook voor de winkelliefhebbers is er genoeg aanbod voor een dagje shoppen. Voor actueel nieuws uit Groningen en alles wat er in deze bruisende stad te beleven is, zou je de Groningerkrant als medium kunnen raadplegen.
Als u de stad niet prefereert is er ook voor u meer dan voldoende te beleven in het achterland. Een huisje huren op een bungalowpark in de provincie Groningen is dan wellicht een heerlijk idee. Vanuit uw vakantiehuisje stapt u zo op uw fiets en kunt vervolgens kiezen uit diverse schitterende fietsroutes. De wandelaars onder ons kunnen wij mededelen dat er meer dan voldoende wandelpaden zijn, meestal zijn de routes fraai en leidden u door prachtige bossen en velden.

Lekker met het hele gezin op vakantie in Groningen.
Ook als u een gezin met jonge kinderen heeft zult u een goede tijd kunnen beleven tijdens uw vakantie in de provincie Groningen. Er zijn een aantal prachtige vakantieparken in Groningen waar u een bungalow of chalet kunt huren. Vanaf uw vakantieadres kunt u dan leuke dagtripjes maken, op zeker dat u kinderen een prachtige tijd hebben tijdens hun vakantie in Groningen.

Provincie

Groningen

Oppervlakte

2.960 km2

Aantal inwoners

582.000

Hoofdstad

Groningen