Heel

Heel

Plaats in Nederland

Het plaatsje Heel in de provincie Limburg is op zich geen boeiende plaats voor dagjesmensen en vakantiegangers. Toch vermelden wij dit dorp wel in ons overzicht. De regio eromheen is een prima plek om een vakantiewoning te huren al dan niet gelegen in een vakantiepark. Want die zijn in deze regio wel degelijk te vinden.
U kunt Heel prima gebruiken als locatie voor het maken van diverse leuke uitstapjes naar toeristische trekkers in de omgeving.


Toerisme

Wat is uw favoriete vakantie ? Bent u een natuurliefhebber en houdt u van fietsen of wandelen. Of wilt u cultuur opsnuiven in één van de grotere steden in de omgeving. Wellicht wilt u gewoon een gezellig vakantiepark waar u met het hele gezin kunt genieten van allerlei faciliteiten. Zeker is dat dit allemaal kan in deze streek van de provincie Limburg.
Er zijn leuke natuurparken, fraaie steden en enkele prachtige bungalowparken te vinden in de directe nabijheid van Heel. Ook een leuke vakantietip is om eens een bezoek te brengen aan het witte stadje Thorn.
Voordeel is ook dat vanuit de Randstad en het midden van Nederland deze regio prima bereikbaar is.

Plaatsnaam

Heel

Aantal inwoners

circa 4.400