Heijen

Heijen

Plaats in Nederland

Het Limburgse dorp Heijen is gelegen in het noorden van de provincie. Door deze ligging is het een vakantiebestemming die ideaal is voor het doorbrengen van een korte vakantie.
Kies ervoor om een vakantiehuis te huren aan de rand van Heijen, er zijn leuke accommodaties die zich lenen voor een rustig verblijf. Ook het dorp zelf is rustig en heeft niet al te veel faciliteiten te bieden. Maar misschien is dit wel juist de charme, niet te ver van de snelweg (dus perfect voor een autovakantie) maar wel midden in het landelijke gelegen. Dat is waar Heijen voor staat en daarom kiezen mensen ervoor om enkele dagen te verblijven in dit deel van Limburg.


Toerisme

Noord-Limburg is een prima regio om de vakantie door te brengen en als u een leuke bungalow huurt in of om Heijen zit u perfect! Vanaf uw accommodatie kunt u alle kanten op. Doe de kasteeltuinen van Arcen eens aan. Of boek op vakantiepark Het Heijderbos een leuke huifkartocht. Voor een gezinsvakantie is dit trouwens een prima park want het subtropische zwembad is de moeite waard. Wellicht kunt u zelf een bezoekje brengen aan het nabijgelegen welness- en beautycenter. Of kiest u tijdens de vakantie voor een stukje ontspanning en maakt u een heerlijke wandeling door de Heijense bossen.
Dit deel van Limburg is vanuit praktisch heel Nederland per auto goed bereikbaar en door het huren van een leuke vakantiewoning in Heijen zult u ervaren dat dit deel van het land een prima aanrader is voor jong en oud!

Plaatsnaam

Heijen

Aantal inwoners

circa 2.100