Mechelen

Mechelen

Plaats in Nederland

Het Nederlandse Mechelen is gelegen in de provincie Limburg en ligt in het uiterste zuiden van deze regio.
Het is prachtig landelijk gelegen tussen de glooiende heuvels in het schitterende Limburgse landschap. Mechelen is een prima plek om een vakantiehuis te huren, het plaatsje heeft een heerlijk rustig karakter en tijdens je vakantie ga je hier dan ook gewoon in mee.
Als toerist zul je merken dat het dorpje Mechelen enkele interessante gebouwen herbergt. Ook is er nog een prachtige horecagelegenheid te vinden met een geschiedenis die honderden jaren teruggaat.
Boek maar eens een vakantiewoning in Mechelen en ontdek dat deze plaats in Limburg de moeite meer dan waard is.


Toerisme

Limburg is natuurlijk een populaire vakantieprovincie en vooral het zuiden van deze regio mag zich in de belangstelling van veel vakantiegangers verheugen.
Als je een vakantiewoning in of nabij Mechelen wilt huren is het goed te weten dat er diverse particulieren zijn die hun vakantiehuisje te huur aanbieden.
Ook zijn er in de buurt van Mechelen enkele vakantieparken te vinden waar je een bungalow kunt huren of zelfs over kunt gaan tot aankoop van een tweede huis.
Door de perfecte ligging van Mechelen kun je tijdens de vakantie onder andere Duitsland en België bezoeken.
Ben je meer een stedenliefhebber dan ligt Maastricht om de hoek. Maar ook een toeristische plaats als Valkenburg is erg eenvoudig te bereiken.
Ook zijn er prachtige natuurgebieden in dit deel van Limburg te vinden en vanuit je vakantieaccommodatie in Mechelen is het dan ook eenvoudig om midden in de natuur te geraken. Je komt erachter dat ons eigen Nederland toch een prachtig land is voor een leuke midweek of lang weekend weg.
Dus van plan om de vakantie in Limburg door te brengen, reserveer eens een huisje in Mechelen en ontdek deze bruisende regio.

Plaatsnaam

Mechelen

Aantal inwoners

circa 2.100