Oostrum

Oostrum

Plaats in Nederland

Oostrum is een dorp in het noorden van de provincie Limburg. Het grenst praktisch aan de plaats Venray welke iets westelijker is gelegen.
De recreatiemogelijkheden zijn behoorlijk te noemen en als je de vakantie in Oostrum doorbrengt dan kun je bij goed weer genieten aan een grote kunstmatig meer. Ook is er een bosrijk gebied te vinden iets meer naar het noorden toe.
In het Limburgse Oostrum zijn faciliteiten te vinden als een supermarkt, een cafetaria en ook is er een leuke bowlingbaan te vinden in de dorpskern. Perfect als je met een vriendengroep of enkele collega’s hier verblijft tijdens een weekendje. 


Toerisme

Oostrum is een dorp welke uitermate geschikt is als uitvalsbasis tijdens een korte vakantie in Noord-Limburg. Je kunt hier prima genieten van de gezonde buitenlucht, de prachtige bossen en het bourgondische waarom Limburg zo bekend staat.
Als je tijdens je vakantie de beschikking hebt over een auto dan behoort een bezoek aan een stad ook tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen voor onze lichtstad Eindhoven maar kunt ook de grens met Duitsland oversteken en een bezoek brengen aan Düsseldorf.
Voor buitenmensen die graag dicht bij hun accommodatie genieten van al het natuurlijk moois is er het bosrijke gebied Oostrumsche Beek. Ook een golfbaan ligt hier dichtbij dus bent u golfliefhebber en wilt u uw niveau op peil houden dan is dit een goede optie.
Het noorden van de provincie Limburg heeft wel degelijk het nodige te bieden en als u  verblijft in een chalet in Oostrum dan zult u dit zeker beamen.

Plaatsnaam

Oostrum

Aantal inwoners

circa 2.350