Asten

Asten

Plaats in Nederland

Asten is een plaats en tevens ook naamgever van de gemeente in de provincie Noord-Brabant
Het heeft een natuur- en een speelgoedmuseum en ook zijn er enkel jaren geleden opgravingen gedaan waarin structuren uit de Romeinse tijd boven water kwamen. Ook zijn er een aantal interessante rijksmonumenten te vinden. Ook heeft deze plaatse een heus kasteel die het nodige toerisme trekt. Als u de vakantie in Noord-Brabant wilt  doorbrengen dan is Asten een uitstekende locatie om een vakantiewoning te huren.


Toerisme

Lekker op vakantie in het zuiden van Nederland, perfect voor een midweek of lang weekend ertussenuit. Boek een vakantiewoning in Asten en ervaar de diverse flora en fauna, de perfecte manier hiervoor is een bezoek te brengen aan Nationaal Park De Groote Peel.
Ook golfliefhebbers zullen hier de vakantie willen doorbrengen er ligt een perfecte golfbaan in deze regio. Vanaf uw vakantieadres in Asten kunt u ook een dagje zwemmen gaan. Het zwempark Prinsenmeer welke te vinden is in het naburige Ommel zorgt het hele jaar door voor vertier voor u en de rest van het gezin. Leuk en leerzaam voor de hele familie is de Sterrenwacht in Asten. Deze plaats in Noord-Brabant hier een elk wat wils te bieden en maakt het dat je hier prima de vakantie kunt doorbrengen.

Plaatsnaam

Asten

Aantal inwoners

circa 13.100