Bergeijk

Bergeijk

Plaats in Nederland

Bergeijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het heeft diverse oude gebouwen die de tand des tijds goed doorstaan hebben. Deze zijn absoluut de moeite waard als u op vakantie bent in de omgeving van Bergeijk.
Ook de natuur rondom het dorp is prachtig en veel mensen huren dan ook een vakantiehuis in deze regio sec voor het prachtige landschap.
Ook zij er enkele musea en ateliers te vinden in Bergeijk, deze worden vooral door toeristen bezocht.


Toerisme

Wie een vakantiewoning huurt in de buurt van Bergeijk heeft een prima uitvalbasis voor het verkennen van de regio. De natuur speelt een voorname rol en er zijn dan ook veel actieve vakantiegangers te vinden in dit deel van de provincie Noord-Brabant.
Maar ook met de fiets kun je prima uit de voeten, wij raden u ook aan deze mee te nemen als u besluit een weekend of midweek op vakantie in de buurt van Bergeijk te gaan.
Bent u stedenliefhebber dan ik een dagje Den Bosch echt aan te raden. Dit is één van Nederlands mooiste steden. Maar ook een dagje doorbrengen bij onze zuiderburen is een optie. Want België is makkelijk te bereiken vanuit dit deel van de provincie.
Dus eens een vakantie doorbrengen in Noord-Brabant, overweeg Bergeijk als de plek voor het huren van een vakantieaccommodatie.

Plaatsnaam

Bergeijk

Aantal inwoners

circa 8.700