Drimmelen

Drimmelen

Plaats in Nederland

Het kleine dorpje Drimmelen ligt in de provincie Noord-Brabant en heeft enkele interessante gebouwen welke u kunt bekijken als u een vakantie doorbrengt in deze regio. Ook is er een jachthaven te vinden bij het dorp. Het toerisme wat hier te vinden is heeft dan ook dikwijls een connectie met  het water. Er zijn dan ook vakantiegangers die een vakantiehuis huren in of nabij Drimmelen en zelf een boot meenemen om te gaan varen om de rivier de Amer. Het mag geen verbazing wekken dat deze watertoeristen over het algemeen op het water te vinden zijn.


Toerisme

Mensen die op vakantie willen gaan in de provincie Noord-Brabant en uiteindelijk een vakantiewoning boeken in de buurt van het dorpje Drimmelen zullen er achter komen dat dit best een aardige uitvalsbasis is voor het maken van diverse leuke tripjes tijdens de vakantieperiode. Zoals al eerder vermeldt kunnen waterrecreanten prima uit de voeten op de rivier de Amer, maar er is hier absoluut meer te beleven.
Nationaal park de Biesbosch grenst aan dit dorp en van hieruit kunt u dit prachtige natuurgebied dan ook intrekken. Vergeet dan ook niet uw wandelschoenen mee te nemen als u in deze regio op vakantie gaat. Als u een stedenliefhebber bent dan is een dagje doorbrengen in de stad Breda een prima alternatief. Het gezellige stadscentrum met zijn prachtige oude gebouwen leent zich uitstekend om deze per voet te verkennen. Als u een liefhebber van winkelen bent zult u zich hier ook prima vermaken.
Als u met het hele gezin er eens uit wilt is het goed te weten dat er in de buurt van Drimmelen ook wel een aantal prima vakantieparken te vinden zijn.

Plaatsnaam

Drimmelen

Aantal inwoners

circa 610