Elsendorp

Elsendorp

Plaats in Nederland

Elsendorp is een compacte plaats welke prachtig gelegen is tussen een divers landschap en afwissende landerijen in de regio Noord-Brabant. . Zoek je een rustige vakantiebestemming in deze provincie dan kan dit landelijk gelegen dorpje wel de perfecte locatie zijn.
Het aanbod van vakantiehuizen in Elsendorp is niet al te breed het is dan ook zaak op je natuurhuisje tijdig te boeken.
De faciliteiten in deze plaats zijn toch wel verassend. Er is dan wel geen supermarkt in de dorpskern te vinden maar wel een slager, een cafetaria, een pinautomaat en ook een tankstation.
Huur je een huisje in Elsendorp dan kun je van hieruit het zuiden van Nederland ontdekken.


Toerisme

Elsendorp staat bekend om de aanwezigheid van de nodige landgoederen. Dit maakt de omliggende regio tot een heerlijk gebied om te fietsen en te wandelen. Locaties als de Groote Slink en de Sijp zijn ideaal voor natuurliefhebbers. Neem je fiets dan ook mee als je hier een weekendje ertussenuit gaat.
Wil je tijdens je verblijf in Noord-Brabant ook een dagje stad inplannen dan is het goed te weten dat je vanuit Elsendorp de lichtstad Eindhoven prima kunt bereiken. Hier kun je prima shoppen en een dag vliegt weg.
Maar de meeste mensen die in de omgeving van Elsendorp de vakantie doorbrengen komen toch vooral voor het natuurschoon en de rust en ruimte die in dit deel van Nederland nog te vinden is.

Plaatsnaam

Elsendorp

Aantal inwoners

circa 1.100