Haaren

Haaren

Plaats in Nederland

Als je de vakantie in Noord-Brabant wilt doorbrengen, maar de voorkeur hebt voor een rustige plek en een goede uitvalsbasis. Dan is het dorp Haaren de locatie om een vakantiehuis te huren.
Deze plaats heeft een aantal prachtige oude gebouwen binnen zijn dorpsgrenzen. Het Nemerlaer kasteel is een historisch gebouw waarvan de geschiedenis vele honderden jaren teruggaat. Tegenwoordig is deze opengesteld voor het publiek en als u de vakantie in of rondom Haaren doorbrengt moet u tijdens uw verblijf minimaal een halve dag inplannen om dit imposante pand te bezoeken. Dit deel van Noord-Brabant is een perfect gebied om als vakantiebestemming te kiezen.
Als u een particuliere vakantiewoning heeft geboekt in Haaren is het goed te weten dat u tijdens uw verblijf gewoon de boodschappen in het dorp kunt doen. Er is enige detailhanden welke voor de vakantie ruim voldoende zal zijn.


Toerisme

Als u een recreatiewoning heeft gereserveerd in het Noord-Brabantse Haaren dan is de volgende stap vermoedelijk dat u invulling wilt geven aan uw vakantie. Het zuiden van Nederland heeft veel te bieden op cultureel vlak en de aanwezigheid van natuur.
Een dagje stad tijdens de vakantie ? Ga dan voor Eindhoven of wellicht nog beter Den Bosch, beide steden hebben genoeg te bieden voor een heerlijk dagje stad.
Natuurliefhebbers hebben het nog beter vanaf het vakantieadres in Haaren ze kunnen gaan voor Landgoed Nemerlaer. Dit is in feite een kleinschalig natuurpark waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Maar ook het natuurgebied de Leemkuilen is een prima optie als u een voorkeur voor actief in de natuur heeft.
Kies voor een leuke accommodatie in Haaren en u zult een prima tijd hebben in Noord-Brabant.

Plaatsnaam

Haaren

Aantal inwoners

circa 5.500