Moerdijk

Moerdijk

Plaats in Nederland

Als u een vakantiehuis wilt huren in de provincie Noord-Brabant zult u waarschijnlijk niet direct denken aan de plaats Moerdijk. Toch kan dit pittoreske dorpje prima dienen als thuisbasis tijdens de vakantie. Deze plaats grenst aan de regio Zuid-Holland en hierdoor kunt u het beste van beide provincies ontdekken tijdens de vakantie.
Het assortiment van vakantiehuizen in Moerdijk is relatief summier en wilt u een leuk huisje boeken dan is het verstandig om hiermee niet tot het laatst te wachten. Het dorpje zelf is een heerlijk rustige plek en u kunt hier echt eens tot rust komen tevens is er in de omgeving wel genoeg te zien en te doen dus wilt u een actieve vakantie dan is dat ook geen enkel probleem.


Toerisme

Op vakantie naar Moerdijk! Het zou zo maar een slogan kunnen zijn van het lokale toeristenbureau maar dat neemt niet weg dat het geen verkeerd idee is. Je kunt tijdens een rustig verblijf helemaal zelf het verloop van je vakantie inplannen. Je kunt ervoor kiezen om vooral bij je vakantiehuisje in Moerdijk te blijven maar je kunt ook een stad als Dordrecht bezoeken. Of doe natuurgebied de Appelzak eens aan. Het is weliswaar het enigszins kolderieke naam maar deze is tijdens een bezoek aan dit natuurpark snel vergeten. Vooral wandelaars zullen dit gebied op waarde kunnen schatten. Neem de proef maar op de som en reserveer snel een recreatiewoning in Moerdijk.

Plaatsnaam

Moerdijk

Aantal inwoners

circa 1.150