Someren

Someren

Plaats in Nederland

Someren is een plaats (en gemeente) in de provincie Noord-Brabant. Er zijn in dit dorp een aantal rijksmonumenten te vinden. Liefhebbers van oude gebouwen zullen dit dan ook de moeite waard vinden.
De ligging van Someren maakt het dat ook natuurliefhebbers hier prima op hun plek zijn. Dus wilt u graag actief bezig zijn tijdens de vakantie, dan is Someren een prima plek om een vakantiewoning te huren.


Toerisme

Wie wel eens een vakantie heeft doorgebracht in de provincie Noord-Brabant zal het beamen. Dit is een prima regio voor het doorbrengen van een korte of wat langere vakantie.
Someren is hierop bepaald geen uitzondering vooral de natuurgebieden zal veel wandelaars en fietsers kunnen bekoren. Je hebt hier onder andere de natuurgebieden de Vlerken en de Vloeten. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.
Maar ook stedenliefhebbers zullen zich hier prima kunnen vermaken. Een stad als Den Bosch is goed te bereiken en de moeite meer dan waard. Maar je kunt er ook voor kiezen om België aan te doen en de stad Antwerpen te bezoeken.
In de buurt van Someren zijn er leuke vakantieparken te vinden dus een vakantie doorbrengen met het gezin of zelfs een deel van de familie is goed te doen. Dit deel van Noord-Brabant is het ontdekken waard.

Plaatsnaam

Someren

Aantal inwoners

circa 11.300