Vessem

Plaats in Nederland

Het dorp Vessem is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Deze plaats kan heel goed dienen als een prima uitvalsbasis tijdens de vakantie in het zuiden van Nederland.
Als je ervoor kiest om een vakantiehuis te huren in Vessem dan heb je de garantie dat er voldoende vertier in de directe omgeving te vinden is. Maar ga je vooral op vakantie voor een stukje rust dan zit je ook helemaal goed. In en nabij het dorp zijn nog enkele fraai oude gebouwen te bekijken. Denk dan aan een oude kerk, een traditionele boerderij, of een prachtige molen.


Toerisme

Het aanbod van vakantiewoningen in Vessem is niet al te groot, dus wil je hier de vakantie doorbrengen is het verstandig om op tijd een recreatiewoning in dit deel van Noord-Brabant te boeken.
Als u een dagje stad wil doen tijdens uw verblijf dan is Eindhoven prima bereikbaar of wat dacht u om een dagje België te doen, het prachtige Antwerpen is een aanrader. Vanuit uw vakantiebungalow in Vessem kunt u natuurlijk er ook voor gaan om de prachtige natuur te bewonderen. Het natuurgebied Dal van de kleine Beerze is prachtig en als u een fiets meeneemt op vakantie zult u hier zeker een dagje voor moeten uittrekken. Maar ook wandelen kan prima in dit prachtige gebied. Na een actieve dag kunt u daarna er altijd voor kiezen om lekker een dagje te relaxen in uw vakantiehuisje in Vessem.

Plaatsnaam

Vessem

Aantal inwoners

circa 2.050