Westerhoven

Westerhoven

Plaats in Nederland

Westerhoven is een gezellig en rustig gelegen dorp in het zuiden van Nederland. De plaats is gelegen in de provincie Noord-Brabant en is een prima plek om de vakantie door te brengen.
Als u een vakantiehuis wilt huren in of om Westerhoven is dat zeker mogelijk, dit lintdorp bevat een aanbod van enkele vakantiehuizen al dan niet gelegen op een bungalowpark.
Als u tijdens de vakantie in deze plaats wilt verblijven dan bivakkeert u in een rustige omgeving. Voor toeristen is het goed te weten dat alles wat u nodig heeft voor de vakantie gewoon in Westerhoven te vinden is. Dit leuke dorpje in Noord-Brabant is perfect voor een leuk weekend weg in eigen land.


Toerisme

Wandelliefhebbers opgelet, vanuit uw vakantiehuisje in Westerhoven kunt u al lopend starten met de Beekdalen wandelroute, deze wandeltocht is de moeite meer dan waard en u krijgt een goede indruk van het natuurschoon in dit deel van Noord-Brabant. Wilt u tijdens uw vakantie in Westerhoven eens een bezoek brengen aan een leuke stad dan zijn er meerdere opties mogelijk. Steden als Eindhoven en Den Bosch zijn prima bereikbaar, maar u kunt ook een dag van de vakantie doorbrengen bij onze zuiderburen en zo het prachtige Antwerpen ontdekken.
Dus boek snel een vakantiewoning in Westerhoven en ervaar wat dit rustige dorp u te bieden heeft. In het zuiden van Nederland is het prima toeven!

Plaatsnaam

Westerhoven

Aantal inwoners

circa 2.000