Zundert

Zundert

Plaats in Nederland

Zundert is een dorp welke gelegen is in de provincie Noord-Brabant. Het is een levendige plaats met tal van culturele evenementen. Het bloemencorso is waarschijnlijk de bekendste maar er zijn meerdere activiteiten die veel toeristen naar deze plek in de provincie trekken.
Voor mensen die de vakantie doorbrengen in Zundert is dat natuurlijk goed nieuw maar ook zonder deze georganiseerde activiteiten is dit gezellige dorp een prima plek om te verblijven. Het centrum heeft diverse oude gebouwen die het bekijken meer dan waard zijn. Het raadhuis is waarschijnlijkst het fraaiste van allemaal.
Als je een vakantiewoning hebt geboekt in of net buiten Zundert dan kun je voor je dagelijkse boodschappen gewoon in dit Brabantse dorp terecht. Ook zijn er enkele restaurants te vinden in de dorpskern. 


Toerisme

Of je nu gezellig met zijn tweetjes de vakantie doorbrengt in Zundert of met het gezin of vriendengroep hier verblijft. Door de ligging is er voor een ieder genoeg te zien en te doen.
Natuurliefhebbers die van wandelen en fietsen houden kunnen terecht in natuurgebied de Moeren en een andere goede optie is het natuurpark Gooren en Krochten.
Breng je een gezinsvakantie door in Zundert dan is het goed te weten dat de Efteling makkelijk bereikbaar is. En op een mooie zomerdag kun je er ook voor kiezen om te gaan zwemmen in de Galderse Meren.
Een stad tijdens de vakantie in Noord-Brabant bezoeken ? Kies dan eens voor Breda iets minder bekend bij het grote publiek maar absoluut één van de mooiste steden in het  zuiden van Nederland.
Kortom voor een diverse vakantie is Zundert een prima bestemming!

Plaatsnaam

Zundert

Aantal inwoners

circa 8.000