Burgerbrug

Burgerbrug

Plaats in Nederland

Burgerbrug is een klein dorpje in de provincie Noord-Holland. In deze plaats zijn enkele rijksmonumenten te vinden waaronder een prachtig klein kerkje. Voor toeristen is in dit dorp zelf niet al te veel te beleven, toch kan het huren van een vakantiehuis nabij Burgerbrug een prima plan zijn, want als uitvalsbasis voor het ondernemen van diverse leuke uitstapjes tijdens de vakantie kan dit een prima plek zijn.
Ben je in het westen des lands op zoek naar een rustig plekje om te verblijven dan kun je overwegen een natuurhuis in Burgerbrug te boeken!


Toerisme

Als eens aan Burgerbrug als vakantielocatie gedacht? Noord-Holland is een provincie welke veel te bieden heeft voor de vakantieganger. Er zijn vanuit Burgerbrug enkele prachtige steden te bezoeken zoals Amsterdam en Haarlem. Cultuur, architectuur, musea en prachtige winkelstraten. U vindt het allemaal in deze beide steden. 
Ook is de zee nooit ver weg. En ook als u een vakantiewoning huurt in Burgerbrug is het goed te weten dat een dagje strand prima te doen is. Vooral in de zomermaanden komen doen er dan ook veel strandliefhebbers deze regio aan.
Maar neem ook uw fiets mee op vakantie, want er zijn diverse fraaie fietsroutes om een te proberen. In dit deel van Noord-Holland zijn er dan ook meerdere vakantieparken te vinden en de regio leent zich ook prima voor een lang weekend of midweek er even uit. Dus ontdek Burgerbrug!

Plaatsnaam

Burgerbrug

Aantal inwoners

circa 470