Noord-Holland

Noord-Holland

Regio in Nederland

Op vakantie in Noord-Holland, garantie voor een leuke tijd.
Noord Holland is een drukbevolkte provincie, dit wil echter niet zeggen dat het geen geschikte plek is om een vakantiehuis te huren. In deze provincie bevinden zich dan ook meer dan genoeg bungalowparken waar u kunt kiezen uit verschillende vakantiehuisjes welke variëren wat betreft grootte en ligging. De provincie Noord Holland is een regio welke de vakantieganger alle facetten kan bieden welke nodig zijn om uw vakantie hier tot een geslaagde periode te kunnen maken. Een vakantiewoning in Noord-Holland huren in deze prachtige streek is misschien wel een goede tip.
Als u van leuke stedentripjes houdt dan is Noord Holland de perfecte provincie voor u om een huisje te huren. Bezoek vooral het schitterende Haarlem, deze prachtige stad trekt jaarlijks vele toeristen. Maar ook Alkmaar is een absolute topstad, leuke grachtjes, een fraai oude binnenstad en niet te vergeten de kaasmarkt. Iets verderop ligt Volendam ook deze plek kunt u niet links laten liggen. Ook het vissersdorp Enkhuizen is een plaatst met veel toerisme en ook hier kunt u zich moeiteloos een dag vermaken. Een vakantiehuis huren a/d rand van Enkhuizen behoort ook tot de mogelijkheden.
Het kan ook zijn dat u erover denkt om te gaan investeren in een tweede huis in Noord-Holland. Check op onze website het actuele koopaanbod eens.


Toerisme

Provincie

Noord-Holland

Oppervlakte

2.671 km2

Aantal inwoners

2.674.000

Hoofdstad

Haarlem