Oost-Graftdijk

Oost-Graftdijk

Plaats in Nederland

Oost-Graftdijk is een klein dorpje met een liefelijke uitstraling met haar ligging aan de rivier de Vinkenhop. Deze plaats in Noord-Holland heeft mede door de aanwezigheid van een vakantiepark een grote aantrekkingskracht op toeristen.
Als u een vakantiehuis in Oost-Graftdijk heb u de beschikking in een luxe onderkomen gelegen in een prachtige omgeving. U kunt helemaal tot rust komen in dit pittoreske dorpje en genieten van de gezonde buitenlucht die hier nog volop te vinden is.
Het is mogelijk om een sloep aan te meren en zodoende vanaf uw vakantieadres per boot de omgeving te verkennen. U zult al spoedig bemerken dat Oost-Graftdijk een prima plek is om de vakantie in eigen land door te brengen.


Toerisme

Het westen van Nederland heeft wel degelijk prachtige natuurgebieden en plekken met een landelijke uitstraling. Oost-Graftdijk in de provincie Noord-Holland is hier een sprekend voorbeeld van. Fraaie landerijen met meanderende riviertjes die het landschap als het ware opdelen in een natuurlijk setting!
Het aanbod van vakantiewoningen in Oost-Graftdijk is best divers en door de fraaie ligging zult u hier gelijk bij aankomst het vakantiegevoel kunnen omarmen.
Vanuit het schilderachtige dorpje kunt u leuke uitstapjes maken, wat te denken van Alkmaar, de kaasstad van ons land is per auto eenvoudig en snel te bereiken. Dat zelfde geldt trouwens ook voor Volendam. In het zomerseizoen kun je ook een dagje strand meepakken, vanaf Oost-Graftdijk is de kustlijn snel bereikbaar. In een notendop kunnen we dus stellen dat dit leuke Noord-Hollandse dorpje een super bestemming in eigen land is.

Plaatsnaam

Oost-Graftdijk

Aantal inwoners

circa 300