Soesterberg

Soesterberg

Plaats in Nederland

Soesterberg is een dorp in de provincie Utrecht. Door de centrale ligging in Nederland is het een prima plaats om de vakantie door te brengen. Vanuit zowel het noorden als zuiden van dit land is het per auto prima bereikbaar.
Als je vakantiewoning huurt in Soesterberg dan zijn de belangrijkste voorzingen in het centrum van het dorp te vinden. De supermarkt zit er maar voor een natje en droogje kun er terecht want er zijn meerdere horecagelegenheden te vinden in deze plaats. Rondom Soesterberg zijn er voor toeristen op allerlei gebieden interessante voorzieningen te vinden. Dit maakt deze regio perfect voor een korte vakantie het midden van Nederland.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in Soesterberg ? Wellicht wel zult u denken maar wat is er te doen rondom dit dorp. Voor natuurliefhebbers is er de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Dit natuurgebied is het domein van wandelaars en fietsers. Zowel de recreatieve mens als de beoefend sporter kan hier te voet of op de tweewieler zich helemaal uitleven.
Tijdens uw verblijf in de provincie Utrecht mag een bezoek aan de gelijknamige stad natuurlijk niet ontbreken. Ze behoort tot de mooiste van het land en vooral in de zomermaanden en bij zonnig weer is het heerlijk toeven op een terras aan de lager gelegen grachtjes.
Huur ook eens een vakantiehuis in Soesterberg en ontdek wat dit dorp en het omliggende gebied u allemaal te bieden heeft.

Plaatsnaam

Soesterberg

Aantal inwoners

circa 6.500