Utrecht

Utrecht

Regio in Nederland


Op vakantie in Utrecht, huur eens een vakantiewoning in deze regio

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in Utrecht huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in Utrecht kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.Waarom niet eens een vakantiehuisje huren in Utrecht
De provincie Utrecht ligt centraal in Nederland en dus vanuit alle regio,s prima te bereiken. Uw vakantie doorbrengen in Utrecht is dan ook een optie die het overwegen waard is. De provincie is veel meer dan alleen de gelijknamige stad. Een vakantiehuisje huren op een vakantiepark in de provincie Utrecht staat dan ook garant voor een veelzijdige vakantie in een prachtige provincie. Er zijn dan ook diverse vakantiewoningen te huur, in of nabij de stad maar ook midden tussen het groen.

Natuurvakantie in Utrecht, huur een bungalow in de natuur
De vakantieganger welke voor de natuur komt zijn de Loosdrechtse Plassen een echte aanrader, ook de watersporter komt hier volop aan zijn trekken. Ook kunt u een boot of sloep huren en hier heerlijke tochtjes maken op het water. In de nabije omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes waar u tijdens uw vakantie heerlijk actief bezig kunt blijven. Ook zijn er in deze regio talrijke vakantiehuisjes te huur.
Als u tijdens uw vakantie een leuke stedentrip wilt maken dan moet u de stad Utrecht bezoeken. Deze bruisende plaats in zonder meer één van de fraaiste steden van Nederland. Voor een prachtig uitzicht over de stad moet u de Dom beklimmen. Uw inspanning wordt beloond met een schitterend uitzicht over de gehele stad. Ook kunt u er heerlijk uit eten gaan langs de verdiepte grachten. Ook wat betreft cultuur en geschiedenis heeft Utrecht veel te bieden, prachtige oude gebouwen vindt u door het gehele centrum van de stad. Dus één dag opofferen tijdens uw vakantie om Utrecht te bewonderen kan dus absoluut geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om vlakbij Utrecht een vakantiewoning te huren zodat u binnen een kwartier in het hart van de stad staat.

De provincie Utrecht heeft de vakantieganger veel te bieden
Als u overweegt met het gezin een recreatiewoning te boeken dan kunnen wij u gerust stellen. In de regio Utrecht liggen een aantal prachtige vakantieparken waar u een prachtige bungalow kunt huren voor de hele familie. Op deze bungalowparken zijn er veel activiteiten voor jongeren en uw kinderen zullen hier dan ook een prima vakantie beleven.
Maar u wilt toch de nodige beweging tijdens uw vakante in Utrecht ? Dan raden wij u aan een huisje of chalet te huren nabij de Utrechtse Heuvelrug. Hier staat u direct midden in de natuur. De regio is dan ook perfect voor het maken van een wandelvakantie, maar ook  voor de recreatie of actieve fietser zijn er vele prima onderhouden fietspaden.
Huur daarom gerust een vakantiehuis in de Provincie Utrecht, wij weten zeker dat u een prima vakantie zult hebben.
Wellicht denk je erover na om een tweede woning in Utrecht aan te schaffen. Ook dan is het verstandig om eens naar het actuele aanbod van recreatiewoningen in deze provincie te kijken.


Toerisme

Provincie

Utrecht

Oppervlakte

1.385 km2

Aantal inwoners

1.235.000

Hoofdstad

Utrecht