Den Haag

Den Haag

Plaats in Nederland

Den Haag is een bekende stad en heeft circa een half miljoen inwoners. Het is tevens de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Bij de meeste Nederlanders is de stad vooral bekend omdat de Nederlandse regering hier zetelt, maar `s-Gravenhage heeft veel meer te bieden dan alleen dat. De stad is een smeltkroes van nationaliteiten en dit geeft Den Haag een internationaal karakter. Mede hierdoor is er een erg divers winkelaanbod te vinden en bovendien een keur aan leuke restaurantjes. Wellicht is het dan ook eens een leuk idee om een vakantiehuis te huren in de provincie Zuid-Holland en minstens één dag van de vakantie uit te trekken voor een bezoekje aan deze diverse stad.


Toerisme

Als u dit jaar een vakantie in Nederland wilt doorbrengen dan is het provincie Zuid-Holland het overwegen meer dan waard. In deze regio is natuurlijk de prachtige stad `s-Gravenhage te vinden, vooral liefhebbers van architectuur en musea zullen hier een prima tijd hebben. Er zijn niet alleen schitterende oude gebouwen te vinden ook de vernieuwingsdrift is goed terug te zien in de moderne skyline welke de stad heeft gekregen.
In de regio Zuid-Holland zijn er daarnaast leuke uitstapjes te maken, wat te denken van Duinrell, als u met kinderen op vakantie gaat moet u een dag voor dit leuke pretpark uittrekken, daarnaast is ook miniatuurpark Madurodam een echte aanrader.
Als u lekker wilt uitwaaien dan is het strand bij Scheveningen een prima tip. Bovendien is het hier in de zomermaanden natuurlijk ook prima toeven op het strand.
Zoals u hier leest zijn er genoeg goede redenen te vinden om een vakantiehuisje te huren in de omgeving van de stad Den Haag.

Plaatsnaam

Den Haag

Aantal inwoners

circa 490.000