Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Plaats in Nederland

Hellevoetsluis maakt deel uit van de provincie Zuid-Holland en is een plaats waar veel forensen wonen. Bij toeristen heeft deze stad ook dikwijls een bekende klank. Dit mede doordat het een oude vestingstad is, ook zijn er een aantal vakantiehuizen in Hellevoetsluis te vinden in de plaats zelf en tevens in de directe omgeving.
Waterrecreatie speelt ook een voorname rol en er zijn dan ook veel vakantiegangers die de jachthaven van Hellevoetsluis aandoen. Als u een vakantiehuis huurt in of nabij Hellevoetsluis is het ook een aanrader om deze oude plaats te bezoeken. Er zijn dan ook een aantal oude gebouwen te bezoeken en als u van winkelen houdt dan is het goed te weten dat dit stadje diverse leuke winkels herbergt.  Als u uw vakantie doorbrengt in Zuid-Holland doe dan ook Hellevoetsluis aan, vooral in de zomermaanden is het een echte aanrader.


Toerisme

Of u nu van fietsen, wandelen, zon, zee en strand of cultuur houdt, de regio rondom Hellevoetsluis staat garant voor voldoende vertier tijdens uw vakantie in dit deel van Nederland.
Steden als Rotterdam en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Hellevoetsluis en lenen zich uistekend voor het maken van een dagtrip. Maar ook de provincie Zeeland is tijdens uw vakantie in Zuid-Holland een leuke suggestie en zal u zeker bekoren. Aan de kust kunt u in plaatsen als Scheveningen en Katwijk lekker uitwaaien. Het aanbod van vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland en dan ook Hellevoetsluis is dan ook zeer breed. Vooral in de zomermaanden geniet deze provincie een grote populariteit onder zonaanbidders. Maar ook de natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het diverse landschap wat zich uitstekend leent voor het maken van een fietstocht of lange wandeling in de omgeving van uw vakantiewoning in Hellevoetsluis.

Plaatsnaam

Hellevoetsluis

Aantal inwoners

circa 40.000